Pándi Tájház

Tájházak Napja 2018:

Délelőtt 10 órakor valamint délután 15 órakor tárlatvezetés a Tájház története címmel. Délután 16 órakor fellép a Pándi Tájház Dalárda, valamint az Őszirózsa Nyugdíjas Klub. A településen található Kishonti Katalin festőművész kiállítóterme, ami szintén látogatható lesz, ugyanígy Pándi Kiss János szobrászművész kiállítása is a Pándi művelődési házban.

2018. április 29-én 16 órától a Pándi Tájház Dalárda és az Őszirózsa Nyugdíjas Klub műsora.

Cím: 2214 Pánd, Fő út 40
Megye: Pest
Nyitva tartás: 2018. április 29. vasárnap 08:00-tól  17:00-ig
Belépődíj: Ingyenes

Kapcsolattartó: Pándi Tájház és Helytörténeti Egyesület: Gál Sándor elnök
Tel./fax: 30/3003070
E-mail: pupu570625@gmail.com

Tájházak Napja 2015:

A Pándi Tájház még nem bejegyzett tájház, így csak a nyitva tartással tudunk csatlakozni a Tájházak Napjához. Lesz helytörténeti totó és a tájház bemutatása. Május elsején pedig megrendezzük a IV. Tájházi Majálist, ahol sok féle műsor lesz látható. Délelőtt népi gyermeki játékok, délután a tájház színpadán folyamatos műsorok. Lesz helyben, a kemencében sütött lángos, kürtős ill. kulcsos kalács sütés és gulyás, valamint sör és virsli, és léggömb. A majális kezdési időpontja: 2015. május 01., 08:00.

Tájházak Napja Beszámolók 2014:

"A bényei asszonyok kölcsönkérték a Pándi Tájházat, ahol mindenféle régimódi gombócságokat készítettek autentikus környezetben, a Williams TV kamerája előtt. A liszt és a fakanál mellett hoztak magukkal népviseletet is..."

Tájházak Napja 2014:

Tájházak Napja 2013:

Szakmai bemutatók, este az egyesület közgyűlésével zárul a tájháznap.