Népművészeti Ház - Hódmezővásárhely

Cím: 6800 Hódmezővásárhely Árpád u. 21.
Megye: Csongrád
Nyitva tartás: 2018. április 28., szombat10-tól 21:00-ig, 2018. április 29., vasárnap 10-tól 19:00-ig
Belépődíj: ingyenes

Kapcsolattartó: Terendi Viktória
Tel./fax: 62/533-317
E-mail: terendi.viktoria@tjm.hu

Tájházak Napja 2018:

A Szent György-napi mulatság első napján nyílik újra a megújult Népművészeti Ház. Az érdeklődőket a pásztoreszköz kiállítás és bemutató, kézműves vásár, fotópont, pásztorkutya bemutató, gyermek néptánc bemutató, kézműves foglalkozás, tárlatvezetés, népzenei előadások és táncház várja. A második napon biciklitúra indul a Kopáncsi Tanyamúzeumhoz, ahol kézműves vásár, népzenei és néptánc bemutató, tüzes ételek kóstolója, az új kiállítási egység megnyitása, mesejáték és sárkányeregetés várja az érdeklődőket.