NÉPI ÉPÍTÉSZETI PROGRAM 2017

A  NÉPI ÉPÍTÉSZETI PROGRAM 2017 – Pályázat népi építészeti emlékek helyreállítására címmel, a Miniszterelnökség megbízásából a Lechner Tudásközpont által meghirdetett pályázat bemutatására a Szabadtéri Néprajzi Múzeum – Magyarországi Tájházak Központi Igazgatósága 2017. szeptember 27-én 10-12.30 óra között a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Igazgatási Épületének konferenciatermében (Szentendre, Sztaravodai út) Tájékoztató napot szervez, amelyre tisztelettel meghívjuk.

A lehetséges pályázói kört az alábbi, tervezett tájékoztató előadások segítik a sikeres pályázásban:
A népi építészeti programban rejlő lehetőségek a tájházak számára
dr. Bereczki Ibolya (ágazati feladatokért felelős főigazgató-helyettes)
A népi építészeti program pályázatának építészeti, tervezési és költségvetési kérdései
Buzás Miklós (épület- és területfenntartási igazgató)
Faanyagvédelmi kérdések  a pályázatban
Román Árpád (faipari mérnök, Szennai Skanzen vezetője)
A rendezvény helyszínén megtekinthető a Tájházak megőrzésének gyakorlata című kiállítás, és munkatársaink a tájékoztató keretében válaszolnak előre feltett kérdéseikre.
A pályázat az alábbi linken érhető el: http://lechnerkozpont.hu/cikk/nepi-epiteszeti-program-felhivas-a-nepi-ep...
A felhívással kapcsolatos további információ a nepiepiteszetiprogram@lechnerkozpont.hu e-mail címen kérhető.
Kérjük, részvételi szándékát jelezze az aláírt, szkennelt regisztrációs lap visszaküldésével 2017. szeptember 25-én 10:00 óráig Fancsalszki Noémi részére a tajhazigazgatosag@sznm.hu címre.
2017. szeptember 20.

Dr. Bereczki Ibolya                        Dr. Cseri Miklós