Márton Tájház

Tájházak Napja 2018:

Az Öreg Prés Étterem Pince - Présház épületének régi lakóház részében kialakításra került a Márton-Ház,  mely korhűen mutatja be, hogyan éltek régen a svábok.  A ház berendezése, gyűjtött régiségei, izgalmas ereklyéi igazi élményt nyújtanak a látogatók számára. A nap folyamán igény szerint indul tárlatvezetés az érdeklődők számára.     Ebben az időszakban rendezik meg a XX. Móri Szent György Heti Vigasságokat, mely számos kulturális, gasztronómiai és egyéb szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket: Képzőművészeti kiállítások - Koncertek - Gyerekprogramok -Borverseny - Főzőverseny- (borral készülő ételek) - Népművészeti kirakodóvásár - Ezerjó Félmaraton - Nyitott borospincék - Táncegyüttesek bemutatója - Utcabál
A programsorozathoz  kapcsolódva a Márton Tájház április 28-29-én szeretettel várja az érdeklődőket.

Cím: 8060 Mór, Arany J.u.4.
Megye: Fejér
Nyitva tartás: 2018. április 28, szombat 12:00-től 21:00-ig; április 29., vasárnap 12:00-től 21:00-ig
Belépődíj: ingyenes
További információk: http://oregpres.hu/tajhazak-napja-az-oreg-presben