Inárcsi Tájház, Zrumeczky Dezső Művelődési Ház és Könyvtár

Tájházak Napja 2019:

TÁJHÁZAK KERÉKPÁRNYEREGBŐL:

Az országos Tájházak Napja programsorozathoz kapcsolódóan kerékpáros családi túrát szervezünk, mely során a környékbeli tájházakat látogathatod meg, így egyszerre bicajozhatsz és a tájházakat is megismerheted. A túrát teljesítheted kis, közepes vagy nagy körben, teherbírásodnak és kedvednek megfelelően. Minden állomáson szeretettel várunk valami meglepetéssel. Résztvevő tájházak: Zrumeczky Dezső Művelődési Ház- Inárcsi Tájház, Ócsai Tájház, Bugyi Tájház, Sári Szlovák Udvar (Tájház és Rétesház), Felsődabasi Nemes Kúria, Dabas-szőlősi Tájház, Dabas-Gyóni Tájház, Hernádi Tájház,  Bagolyfészek Kézművesház, Sváb néprajzi gyűjtemény Újhartyán, Kakucsi Tájház.

Programok az Inárcsi Tájháznál:
Frissítővel és molnárkaláccsal várunk mindenkit.
Lesz helyben sütött, finom házi lángos Jolika néni jóvoltából.
(Az anyagköltséghez hozzájárulást szívesen fogadunk.)
Az Inárcsi Sajtmanufaktúra házi joghurtfagyival ajándékozza meg a kerékpárosokat.

Cím: 2365, Inárcs, Bajcsy-Zsilinszky út 96.
Megye: Pest
Nyitva tartás: 2019. április 28. vasárnap        8:00-18.30
Belépődíj: ingyenes

Kapcsolattartó: Fodor Éva