Faluház Rószaszentmárton

Tájházak Napja 2019:

Zenés, táncos vidám műsorok sorozatával várjuk az érdeklődőket helyi hagyományőrző csoportok előadásában. Ingyen tárlatvezetés teszi még vonzóbbá programjainkat, a faluházban, a lignit bányászati emlékházban, és a parókián lévő egyháztörténeti kiállításon.Látogatóink hallhatják a Rózsafa Citerazenekar színvonalas népzenei csokrát, megismerhetik a Móra Ferenc Általános Iskola néptánc csoportját.
A Labdarózsa Óvoda gyermekei műsora mellett vendégelőadóként a lőrinci Pitypang Néptánc Egyesület összeállítását láthatják a látogatók.

Cím: 3033 Rózsaszentmárton Apci u. 5.
Megye: Heves
Nyitva tartás: 2019. április 27., szombat 15:00-tól 18:00-ig
Belépődíj: ingyenes

Kapcsolattartó: Kalyóné Törzsök Tünde
Tel./fax: 30/339-8698
E-mail: igazgatas2@rozsaszm.t-online.hu

Tájházak Napja 2018:

Zenés, táncos vidám műsorok sorozatával várjuk az érdeklődőket helyi hagyományőrző csoportok előadásában. Ingyen tárlatvezetés teszi még vonzóbbá programjainkat, a faluházban, a lignit bányászati emlékházban, és a parókián lévő egyháztörténeti kiállításon.    "Látogatóink hallhatják a Rózsafa citerazenekar színvonalas népzenei csokrát.
Megismerhetik a Móra Ferenc Általános Iskola néptánc csoportját, az ecsédi Kacus Néptánc Együttes színes összeállításával.
A Labdarózsa Óvoda gyermekei népi játékokat fognak bemutatni. Végezetül meghallgathatjuk a helyi asszonykórus előadását.