Decsi Tájház

A programok csak április 23-ra, vasárnapra vonatkoznak!

Cím: 7144, Decs, Kossuth Lajos utca 34-36.
Megye: Tolna megye
Nyitva tartás: 2017. április 22, szombat 9:00-13:00 és 2017. április 23, vasárnap 9:00-15:00
Belépődíj: 2017. április 22-23 ingyenes
Tel./fax: 0630/ 9511195

Tájházak Napja 2017:

A Sárközi tájház megtekintése, az állattartással, halászattal kapcsolatos kiállítás bemutatása. A Sárközről készült terepasztal megtekintése: sárközi falvak makettjei, az állattartásról és a Duna folyamának áradásáról. Kérdőív kitöltése a Sárköz állatvilágáról, és az állattartásról. ""Keresd a tavasz virágait"", a tájház területén játék. A helyi speciális kerekkalács kóstolási lehetősége. Borkostoló, helyi kézművesek bemutatkozása, vására. Kézműves foglalkozások, játéksarok. "    Napfényes tavszünnep a sárközi tájház udvarán. Néptáncbemutató és táncház. A kezdés időpontja: 2017. április 23. 13:00.A programok csak április 23-ra, vasárnapra vonatkoznak!