Dabas-szőlősi Tájház

Tájházak Napja 2020:

TÁJHÁZAK KERÉKPÁRNYEREGBŐL

Az országos Tájházak Napja programsorozathoz kapcsolódóan kerékpáros családi túrát szervezünk, mely során a környékbeli tájházakat látogathatod meg, így egyszerre bicajozhatsz és a tájházakat is megismerheted.

Cím: 2370 Dabas, Kinizsi utca 74.
Megye: Pest
Nyitva tartás: 2020. április 26. vasárnap
Belépődíj: ingyenes

Tájházak Napja 2019:

TÁJHÁZAK KERÉKPÁRNYEREGBŐL
Macikiállítás a Szőlőkert Óvoda közreműködésével, kézműves foglalkozás, fotópont!
A látogatók megkóstolhatják a Dabasi-szőlősi Brummogtató párlatot, ehetnek a mackók kedvenc csemegéjéből, medveszörpöt fogyaszthatnak.

Tájházak Napja 2018:

Tájházak kerékpárnyeregből: Az országos tájházak napja programsorozathoz kapcsolódóan kerékpáros családi túrát szervezünk, mely során a környékbeli tájházakat látogathatod meg, így egyszerre bicajozhatsz és a tájházakat is megismerheted. A túrát teljesítheted kis, közepes vagy nagy körben teherbírásodnak és kedvednek megfelelően. Minden állomáson szeretettel várunk valami meglepetéssel. Résztvevő tájházak: Zrumeczky Dezső Művelődési Ház- Inárcsi Tájház, Ócsai Tájház, Bugyi Tájház, Sári Szlovák Udvar (Tájház és Rétesház), Felsődabasi Nemes Kúria, Dabas-szőlősi Tájház, Dabas-Gyóni Tájház, Bagolyfészek Kézművesház, Sváb néprajzi gyűjtemény, Kakucsi Tájház