Csökmői Tájház

„Tavaszi nyitás”

Program: A Csökmői Hagyományőrző Egyesület idén is csatlakozik a Tájházak Napja hagyományőrző programhoz, melynek kapcsán szeretettel várjuk az érdeklődőket a Csökmői Tájházban. A „Tavaszi nyitás” elnevezésű programunkon kézműves foglalkozások, szabadtéri népi gyermekjátékok, kemencés sütemények készítése, kiállítás látogatás és élő népzene várja a látogatókat. Programunk tartalmas kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

Cím: 4145 Csökmő, Alkotmány út 1.
Megye: Hajdú-Bihar
Nyitva tartás: 2017. április 22, szombat 14 órától
Belépődíj: ingyenes
További információk: www.tajhazcsokmo.eoldal.hu

Kapcsolattartó: Csökmői Hagyományőrző Egyesület; Z. Nagy Tibor elnök
Tel.: 30/ 813-7855
E-mail: tajhazcsokmo@citromail.hu

Tájházak Napja 2017:

A Csökmői Hagyományőrző Egyesület idén is csatlakozik a Tájházak Napja hagyományőrző  programhoz, melynek  kapcsán szeretettel várjuk az érdeklődőket a Csökmői Tájházban. A „Tavaszi nyitás” elnevezésű programunkon kézműves foglalkozások, szabadtéri népi gyermekjátékok, kemencés sütemények készítése, kiállítás látogatás és élő népzene várja a látogatókat. Programunk tartalmas kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

Tájházak Napja 2016:

„Tavaszi nyitás”

Tájházak Napja 2015:

Helytörténeti faluséta a Tájházak Napja alkalmából

A Csökmői Tájház bemutatása, az Örökségünk Háza kiállításainak megtekintése, a Csökmői Református Templom kiállításának megtekintése, ebéd a tájháznál (előre jelezni a 30/813-7855-ös telefonszámon); Szent György napja alkalmából a Csökmői Fonó pásztordalokat ad elő a tájházban, végül gyalogtúra Csökmő határába a híres sárkányhúzás helyszínére.