Bugyi Nagyközség Tájháza

Tájházak Napja 2018: 

Tájházak kerékpárnyeregből

 

 


Cím: 2347 Bugyi, Teleki út 58/a
Megye: Pest
Nyitva tartás: 2018. április 29. vasárnap 08:00-tól 20:00-ig
Belépődíj: nincs

Kapcsolattartó: Mundrusz Anett
Tel./fax: 70/ 338-2533
E-mail: bugyitajhaz@gmail.com

Tájházak Napja 2015: 

A nap folyamán induló lovas kocsis túrákkal megismerkedhetnek a vendégek Bugyi község nevezetességeivel, amelyhez a gyerekek számára játékos vetélkedő is társul. Különböző népi kézműves foglalkozások közt válogathatnak az érdeklődők. Az udvaron népi játékok, kosaras körhinta várja a gyerekeket. Egész délután szakmai tárlatvezetéssel tekinthető meg a tájház és az ideiglenes kiállítás is. Házi lángossal várjuk a kedves vendégeket.

Tájházak Napja Beszámolók 2014: 

Bugyi Nagyközség Tájházában április 26-án egész nap népi mesterségeket (szövést, fafaragást, gyöngyfűzést, hímzést, csuhéfonást) ismerhettek meg és próbálhattak ki a résztvevők. A tájház állandó és időszakos kiállításán tárlatvezetés fogadta a látogatókat, de sor került lángos sütésre is, a legkisebbek pedig kosaras körhintával múlathatták az időt.

Tájházak Napja 2013: 

Népi mesterség (szövés, fafaragás, gyöngyfűzés, hímzés, csuhéfonás) bemutatók a tájház udvarán. Tárlatvezetés a tájház állandó és időszakos kiállításán. Kézműves foglalkozások és lángos sütés, valamint kosaras körhinta.

Share/Save