Bogyiszló Tájház

Tájházak Napja 2018:

A rendezvényt Tóth István, Bogyiszló polgármestere nyitja meg, április 28-án, szombaton reggel 10:00 órai kezdettel.
A hivatalos megnyitó után, tárlatvezetésen vehetnek részt a vendégek, valamint népi kézműves foglalkozásokon.
A felnőttek megkóstolhatják a helyi pálinkákat, borokat, sajtokat és mézeket. Azoknak, akik előre jelzik szándékukat, tájházi vetélkedőre is lehetőséget biztosítunk.

Cím: 7132 Bogyiszló, Kossuth utca 29.
Megye: Tolna megye
Nyitva tartás: 2018. április 28, szombat 09:00-16:00, 2018. április 29., vasárnap 14:00-17:00
Belépődíj: ingyenes
További információk:
Kapcsolattartó: Kaposi Ildikó
Tel/Fax: 0630/6409546
E-mail: konyvtar@bogyiszlo.hu

Tájházak Napja 2017:

Április 22-én a Bogyiszlói Tájház megtekintése ingyenes (tárlatvezetéssel) 13 - 17 óráig. Április 23-án, 10 órától várjuk az érdeklődőket játékos vetélkedőkkel, rejtvényekkel, kézműves foglalkkozásossal, helyi ételkóstolással és kincsrejtéssel. Igény szerint lehetőséget biztosítunk a Kasztói őstölgyes, illetbe az Orchideás erdő felkeresésére.

Tájházak Napja 2014:

Bogyiszlói Tájház bemutatása

„Szívesen látjuk és elvárjuk kendtek, otthon ne maradjon még az se aki beteg!”
2014. április 26-án a Tájházak napja című program keretében bemutatásra kerül a Bogyiszlói Tájház. A programok a déli harangszó után a tyúkok elüléséig tartanak.
A nap folyamán az idelátogatók megismerkedhetnek Bogyiszló tárgyi emlékeivel, s felelevenítjük a Szent György napi hagyományokat. Lehetőség nyílik állatsimogatásra és csónakázásra a Holt-Dunán. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!