Bátaszéki Tájház

Bátaszék városa a nyitott tájház programját összeköti a Föld napi, Molyhos Ünnep rendezvényel, mely alkalomból az érdeklődők ingyen látogatathatják a tájházat délelőtt, majd délután a 2016 Európa év fájánál, a bátaszéki molyos tölgynél folytatódik Föld napi rendezvényünk. A Molyhos Piknik elnevezésű rendezvény célja,az eddigi Magyarország év fájának győzteseit összehívja, és egy kellemes délutáni időtöltést kínáljon a látofatóknak. A rendezvény tematikája a környezetvédelem és az újrahasznosítás. A rendezvényen többek között az Ököváros Ökorégió Alapítvány és számos kézműves kitelepül. Kovács Gábor népzenész hangszerkészítéssel és hangszerbemutatóval várja a vendégeket, amelyet újrahasznosított dolgokból készít.  Lesz népi játszóház és rajzverseny, Markó Zsuzska és zenekara is fellép.

Cím: 7140, Bátaszék, Szabadság utca 24.
Megye: Tolna megye
Nyitva tartás: 2017. április 22, szombat 9:00 - 12:00 és 14:00-18:00